Waar geef je djembé lessen?

Alle lessen zijn momenteel tussen Arnhem en ‘s-Heerenberg, maar ik heb even geen vaste locatie. Per les wordt dit doorgegeven aan de leerlingen.

©2017 zswpb-admin Reacties uitgeschakeld voor Waar geef je djembé lessen?

Hoe geef ik me op voor djembé lessen?

Je kunt mij het beste even bellen, zodat ik meteen kan zeggen of er plek is. Andere vragen kan ik dan ook meteen beantwoorden. Je kunt me bereiken via 06 – 513 025 79. Uiteraard kun je me ook een email sturen via: coen@ritmeopmaat.nl – in periodes dat ik veel workshops geef, kan het soms […]

©2017 zswpb-admin Reacties uitgeschakeld voor Hoe geef ik me op voor djembé lessen?

Kun je ook een serie lessen afrikaans trommelen verzorgen in het kader van de culturele lessen op onze school?

Ja hoor, ik geef ook djembé lessen op aanvraag op lagere scholen, middelbare scholen of voor andere onderwijsinstellingen. Het aantal lessen bepalen we in onderling overleg.

©2017 zswpb-admin Reacties uitgeschakeld voor Kun je ook een serie lessen afrikaans trommelen verzorgen in het kader van de culturele lessen op onze school?

Ik wil niet direct een djembé aanschaffen. Kan ik er ook een van je huren?

Ja, voor het gebruiken van een van mijn trommels vraag ik 2 euro per keer. Dit komt bovenop het lesgeld. Als je de trommel ook mee naar huis wilt nemen om te kunnen oefenen, kan dat ook. Je betaalt dan 1 euro per dag.

©2017 zswpb-admin Reacties uitgeschakeld voor Ik wil niet direct een djembé aanschaffen. Kan ik er ook een van je huren?

Kan ik een djembé bij je kopen?

Ja, dat kan. Ik verkoop de trommels namens Martin Bernhard uit Twello, die bijzonder goede kwaliteit trommels levert voor een zeer schappelijke prijs. Ik heb meestal wel trommels op voorraad, zodat je kunt kiezen welke djembé het beste bij je past. Het loont echt de moeite een goede trommel te kopen en daar wil ik […]

©2017 zswpb-admin Reacties uitgeschakeld voor Kan ik een djembé bij je kopen?