Leer Afrikaans trommelen op de djembé

  • Kan je maar geen genoeg krijgen van Afrikaans trommelen?
  • Of wil je de bijzondere djembé ritmes echt in de vingers krijgen?

Op maandag geef ik gezellige djembé-lessen voor volwassenen in Dieren bij de Oase. (Dieren ligt in de driehoek Apeldoorn, Arnhem, Zutphen en is zowel met de auto als het OV goed bereikbaar vanuit Zutphen, Doesburg, Ellecom, de Steeg, Rheden, Velp, Arnhem, Laag-Soeren, Eerbeek, Brummen enz.)

Lesrooster:
seizoen 2023/24
 
iedere maandag
van 19:30 tot 21:30u
volwassenen
(€140,- voor 10 lessen / losse les: €16,-)
Adres:
De Oase, Ericaplein 1, Dieren (14 min. lopen vanaf station)

Geef je op bij:
Coen van Vollenhoven
Tel: 06 – 51302579
Email: coen@ritmeopmaat.nl

4 lesseries van 10 lessen

Bij voldoende belangstelling zijn er gedurende het schooljaar 4 lesseries:

  • lesserie 1 start op 4 september
  • lesserie 2 start 27 november
  • lesserie 3 start 12 februari
  • lesserie 4 start eind april/begin mei

Op jaarbasis gaat het om 35 tot 40 lessen. Tijdens de Kerstvakantie en de grote schoolvakantie is er geen les. Het komt voor dat er met de data geschoven wordt in overleg met de groep. Je kan in de meeste gevallen makkelijk inschuiven. Kom dus gerust een keer geheel vrijblijvend kijken en meedoen.

Mochten er vanwege Coronamaatregelen geen lessen mogelijk zijn, dan worden deze (kosteloos) verplaatst tot het weer kan. Als er andere maatregelen van kracht zouden worden, dan overleggen we als groep onderling wat in onze situatie het meest gewenst en gewild is. 

Heb je geen djembé? Geen probleem!

Tijdens de les kun je een djembé gebruiken voor €2,- euro per les. Als extra service laat ik meestal een aantal kooptrommels zien in de les, die kun je dan tijdens de les uitproberen. En graag geef ik je eerst wat advies voordat je overgaat tot koop. Er is namelijk een behoorlijk verschil in kwaliteit en als je weet waar je op moet letten dan kom je tenminste thuis met een kast waar geluid in zit…

Mijn djembé’s komen van Martin Bernard, percussionist en trommelbouwer. Het zijn stuk voor stuk djembé’s van top-kwaliteit!